Robbie Williams va lansa o piesă în colaborare cu Shirley Bassey

Cântăreţul britanic Robbie Williams plănuieşte să revină în topurile muzicii pop cu puţin ajutor din partea cântăreţei Shirley Bassey.

Una dintre cele mai strălucite piese ale sale de pe noul album va fi un duet cu artista galeză care a înregistrat sountrack-urile pentru două filme clasice James Bond, „Goldfinger/Agent 007 – 3” şi „Diamonds Are Forever/Diamante pentru eternitate”.

Piesa poartă semnătura lui Basement Jaxx, iar Big Narstie va cânta alături de Robbie şi Shirley, conform The Sun.

Narstie, pe numele său real Tyrone Blik Lindo, a crezut iniţial că apelul prin care a fost anunţat să i se alăture lui Robbie în studio era o farsă.

„Am fost sunat şi mi s-a spus că Robbie vrea să înregistreze o piesă cu mine şi Shirely. Am mers în studio şi Robbie stătea acolo în trening”, a declarat Narstie pentru publicaţia britanică.

„Piesa va şoca lumea. Shirley cântă în single, Basement Jaxx l-a scris. Este o nebunie. Piesa este uimitoare.”

Robbie i-a întors favoarea şi i s-a alăturat lui Big Narstie în studio pentru a înregistra o piesă pentru albumul său de debut care va fi lansat anul acesta.

„A fost ceva în genul, <<Dacă mă implic în lucrurile tale, te vei implica şi tu în ale mele? Vei cânta în albumul meu?>> şi el a spus <<Da, desigur.>> Astfel îl am pe Robbie Williams pe albumul meu”, a mai declarat rapper-ul.

Robbie Williams şi-a început cariera muzicală în 1990, alături de trupa Take That, cinci ani mai târziu părăsind trupa pentru o carieră solo.

Cântăreţul a concertat, anul trecut, în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, concert ce a făcut parte din turneul „Let Me Entertain You”.