Confidenţialitate

Rivaldinho revine în Liga 1

Fiul fostului mare fotbalist brazlian Rivaldo, care a mai jucat la Dinamo, va evolua din această iarnă la FC Viitorul.

Proprietarul și antrenorul constănțenilor, Gică Hagi anunță că atacantul de 23 de ani va sosi zilele următoare, alături de conationalul lui, Eric de Olivera, care se întoarce din fotbalul arab.

Rivaldinho a evoluat aproape un sezon la Dinamo și a marcat 7 goluri în 30 de meciuri, iar la începutul anului trecut a plecat la Levski Sofia. În Bulgaria a înscris o singură data în 12 partide, iar în cariera sa a mai jucat la Internacional Porto Alegre sau Boavista Porto.

Între timp, Dinamo continuă și ea transferurile, în încercarea disperată de a nu pierde play-off-ul al 2-lea sezon la rând.

Ultimul venit în lotul lui Mircea Rednic este atacantul angolez Alexander Christovao, care deja a trecut testele medicale și urmează să plece în stagiul de pregătire în Turcia. Fotbalistul african are 25 de ani, un metru 86 înălțime și a jucat ultima oară în Polonia, la Zaglebie Sosnowiec.

Christovao are și cetățenie olandeză, dar a jucat deja 5 meciuri pentru naționala Anglei, marcând și un gol.

Amintim, Mircea Rednic a adus până acum 7 fotbaliști noi la Dinamo, iar formația se află pe locul al 11-lea, la 9 puncte de ultima poziție care asigură prezența în play-off.