Confidenţialitate

Ricky Martin s-a căsătorit | VIDEO

Cântăreţul portorican Ricky Martin a mărturisit că s-a căsătorit cu partenerul său de viaţă.

Într-un interviu pentru portalul eOnline, artistul în vârstă de 46 de ani a anunţat că va organiza o mare petrecere în lunile următoare.

Ricky Martin şi Jwan Yosef, 33 de ani, intermediar pentru colecţionari de artă, născut în Siria şi crescut în Suedia, au semnat un contract prenupţial.

Cei doi formează un cuplu din 2016.

Ricky Martin şi-a anunţat ulterior logodna în emisiunea popularei Ellen DeGeneres, lesbiană, una dintre cele mai îndrăgite vedete ale televiziunii nord-americane.

Cântăreţul şi-a dezvăluit homosexualitatea în 2010.

Starul muzicii latino are doi copii, născuţi de o mamă surogat.

Pentru revista Out, dedicată minorităţilor sexuale, Ricky Martin a declarat: “Vreau ca oamenii să ne privească şi să vadă o familie, fără a se gândi că este ceva în neregulă. Asta este misiunea mea! Copiii mei m-au întrebat de ce au doi taţi, şi le-am spus că suntem o familie modernă. Este un sentiment frumos de libertate!”.

Cântăreţul îşi va face debutul actoricesc în mini-seria tv “The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”, a cărei lansare este programată pentru 17 ianuarie, şi în care joacă rolul lui Antonio D’Amico, partenerul creatorului de modă, ucis la vârsta de 50 de ani, în 1997.