Confidenţialitate

Weekend I Love Romania: Ricky Martin

De trei mașini 4 x 4 negre puse la dispoziție de SPP a fost nevoie ca Ricky Martin și gărzile sale de corp să se deplaseze prin România în 2003, atunci când starul portorican ne-a vizitat țara. La acea vreme biletele la concerte se cumpărau încă pe lei vechi, cam 1 milion de lei vechi pentru un loc mai în față.

Deși concertele sale merită toți banii, Ricky Martin promitea în 2014 că va susține un show gratuit dacă echipa natională a Mexicului va câștiga Campionatul Mondial de Fotbal, organizat anul trecut în Brazilia. Nemții i-au stricat atunci planurile, devenind campioni mondiali.

În vârstă de 43 de ani, Ricky Martin, care a lansat hituri ca “Livin’ la Vida Loca”, “She Bangs” şi “Nobody Wants to Be Lonely” şi a vândut peste 60 de milioane de albume pe plan internaţional, a anunţat în 2010 că este homosexual, devenind de atunci un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latino-americană.

În weekendul special I Love Romania, pe 12 şi 13 septembrie, Europa FM te ajută să retrăieşti emoţiile aduse de concertele susţinute de artiştii internaţionali în România.