Revelion 2020, la Ramada Brașov (P)

Unul dintre cele mai bune locuri pentru a marca trecerea în 2020 este chiar la poalele munților, în aerul curat al Brașovului, la Hotelul Ramada Brașov. În timp ce toate hotelurile și restaurantele se întrec în oferte speciale pentru Revelion 2020, Hotelul Ramada Brașov vine cu o ofertă irezistibilă, care îmbină un meniu complet, cu o gazdă primitoare și un program artistic perfect pentru cei care vor să înceapă bine noul an.

Hotelul Ramada Brașov oferă 3 nopți de cazare, cina festivă, acces la facilități care includ spa, dar și loc de parcare, la doar 440 de euro de persoană.
Detalii complete și rezervări se pot face la adresa ramadabrasov.ro

Situat la intrarea în Brașov, aproape de zona comercială a orașului, hotelul Ramada Brașov este primul și singurul hotel ce aparține unui lanț internațional, care excelează prin calitatea și profesionalismul serviciilor oferite.

Ramada Brașov oferă cazare în 113 camere, trei săli modulare de conferință (Topaz, Aquamarine și Sapphire), cu o capacitate maxima de 50 de persoane fiecare, sala Executive Boardroom, dar și un centru de afaceri (conexiune internet, servicii secretariat).

Ramada Brașov își răsfață oaspeții la restaurant The Grill, restaurantul Sakura și restaurantul Coral.

În timpul șederii la Ramada Brașov, oaspeții au parte de servicii la cele ma înalte standarde în centrul de sănătate, care oferă saună uscată, saună umedă, fitness, dar și sală de relaxare cu fotolii termo-reglabile.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS