Confidenţialitate

Rețineri și arestări pentru trafic de droguri la un festival de muzică electronică din stațiunea Olimp | VIDEO

Polițiștii de la Antidrog Constanța, acționând sub acoperire, au capturat mai mulți indivizi care vindeau droguri. Ei au reușit, astfel, să confiște o cantitate importantă de substanțe psihoactive, care ar fi ajuns la consumatorii aflați la festival.

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 39 de ani, au fost reținuți pentru deținere și trafic de droguri de mare risc. Patru dintre suspecți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii de la Criminalitate Organizată Constanța, coordonați de procurorii DIICOT, au stat cu ochii pe traficanții de droguri, în fiecare noapte din cele cinci ale festivalului de muzică electronică de pe o plajă din stațiunea Olimp.

Polițiștii aflaseră că doi indivizi, din Cluj, vindeau droguri consumatorilor prezenți la festival.

În urma unei percheziții intr-o cameră de hotel din Neptun, au fost găsite peste două kilograme de amfetamină, canabis, cocaină, comprimate de ecstazy.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați, pentru de 30 de zile, iar un al treilea este cercetat in libertate.

Alți doi suspecți, unul din Mangalia și celălalt din București, fuseseră arestați tot pentru trafic de droguri, în a doua și a treia zi a Festivalului de muzică electronică de la Olimp. .