Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Varză umplută


Reţeta lui Adi Hădean: Varză umplută

Mai întâi alegeți frunze mari de varză albă și roșie. Opăriți-le 4-5 minute apoi puneți-le la marinat în ulei de floarea soarelui cu sare, piper și cimbru, de seara pe dimineața.

Puneți într-un blender o ceapă medie, două roșii din conservă, fără piele, un cățel de usturoi, un morcov mare tăiat în bucăți mici, o mână de spanac opărit, sare, piper și pătrunjel.

Dacă faceți mai multe porții măriți cantitățile cu câte 25% din orice. În amestecul acesta tocat mărunt puneți o ceașcă de orez.

Puneți amestecul într-o foaie albă și una roșie, faceți sfere din frunzele umplute și legați-le în cruciș și curmeziș cu sfoară de bucătărie.

Puneți sferele într-un vas cu pereți groși și capac, scufundate pe jumătate în apă cu puțin vin alb și sos de roșii.

Coaceți o oră la 170-180 de grade Celsius.


Ultimele stiri
Președintele Nicușor Dan: Am primit sute de pagini de materiale ”relevante” despre problemele din Justiţie

Constanța: Nou port la Canalul Dunăre-Marea Neagră | AUDIO

Târg Regal de Crăciun la Săvârșin | AUDIO

Primarul General, Ciprian Ciucu: Capitala este aproape în faliment, cu două mari găuri bugetare, la Transport și Termoficare…

Guvernul a înființat Comitetul pentru analiza și revizuirea legislației din domeniul Justiției

Taxă specială pentru turiștii care vin în București

Hunedoara: Descoperire nouă la Castelul Corvinilor. Au fost găsite două documente vechi de peste 150 de ani, depuse…

„Sirenele libertății” vor răsuna sâmbătă la Timişoara, un gest simbolic care marchează ziua declarării primului oraş liber de…

Ciprian Ciucu, după ce a depus jurământul pentru funcția de primar general al Capitalei: „Va urma o perioadă…

Vladimir Putin a acuzat Ucraina de începerea războiului în 2022 și a prezentat o hartă a Rusiei care…