Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Varză umplută


Reţeta lui Adi Hădean: Varză umplută

Mai întâi alegeți frunze mari de varză albă și roșie. Opăriți-le 4-5 minute apoi puneți-le la marinat în ulei de floarea soarelui cu sare, piper și cimbru, de seara pe dimineața.

Puneți într-un blender o ceapă medie, două roșii din conservă, fără piele, un cățel de usturoi, un morcov mare tăiat în bucăți mici, o mână de spanac opărit, sare, piper și pătrunjel.

Dacă faceți mai multe porții măriți cantitățile cu câte 25% din orice. În amestecul acesta tocat mărunt puneți o ceașcă de orez.

Puneți amestecul într-o foaie albă și una roșie, faceți sfere din frunzele umplute și legați-le în cruciș și curmeziș cu sfoară de bucătărie.

Puneți sferele într-un vas cu pereți groși și capac, scufundate pe jumătate în apă cu puțin vin alb și sos de roșii.

Coaceți o oră la 170-180 de grade Celsius.


Ultimele stiri
Toți știau. Europa Liberă publică documente confidențiale prin care Iohanis, Ciolacu și Ciucă erau avertizați de pericolul deficitului…

Scumpiri așteptate la crema tartinabilă de ciocolată, după ce producția de alune din Turcia s-a micșorat în acest…

Apelurile telefonice de tip fraudă, inițiate din afara României, vor fi blocate de pe 7 iulie, anunță ANCOM …

Ilie Bolojan i-a răspuns lui Marcel Ciolacu după ce PSD a spus că nu poartă vina pentru deficitul…

Peste 1.000 de angajați ai MAI vor fi prezenți în această vară pe litoral | AUDIO

Primul pachet de măsuri fiscal-bugetare a fost adoptat de Guvern și merge la Parlament. Ilie Bolojan vrea angajarea…

Canicula afectează circulația trenurilor CFR. Acestea vor avea întârzieri în perioada următoare | AUDIO

Patronatele reclamă, după întâlnirea cu premierul, că tăierea voucherelor de vacanță afectează vizibil Horeca: „Se închid restaurante și…

Bucătării neigienizate și lipsa autorizației de securitate la incendiu, nereguli găsite la cămine de bătrâni din București. Inspectorii…

Invazie masivă de lăcuste în Delta Dunării. Fermierii se tem că își vor pierde culturile: „Devorează tot în…



Abonează-te la notificări
Rămâi la curent cu ultimele știri și când nu ai site-ul deschis!
Acceptă notificările din fereastra ce apare, sau din bara de adresă a browserului tău.