Confidenţialitate

Restructurări la TAROM și CNAIR: “Dacă sunt competenţi, nu va fi o problemă să îşi găsească alt loc de muncă”

300 de posturi din cadrul TAROM vor fi restructurate de către Consiliul de administraţie, dar vor există restructurări și în conducerea CNAIR, după cum a anunțat, luni, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

“Restructurările se vor face cu precădere de la direcţia comercială, direcţia de achiziţii şi direcţia economică. Misiunea este grea, trebuie să uite de trecutul pe care îl are Tarom şi să nu fie implicate emoţional pentru că aşa nu va face nimic”, spune Răzvan Cuc despre planul pentru TAROM.

În cazul posturilor de Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, vrea restructurare pentru că nu se respectă termenele proiectelor asumate.

“Aici vorbim despre posturile de conducere. Pentru că avem foarte multe posturi de conducere, avem foarte mulţi oameni care se pricep teoretic la autostrăzi, dar dorinţa mea a fost să văd că şi implementează aceste proiecte. Sunt oameni foarte buni care lucrează la Companie foarte bine, dar acel balast care am constat în urma sarcinilor de serviciu care le-au fost date că nu le-au făcut în timpii care li s-au cerut. Eu cred că trebuie la un moment dat să iei nişte decizii un pic mai radicale”, a spus, azi, ministrul Răzvan Cuc.

“Dacă oamenii sunt competenţi, cu siguranţă nu va fi o problemă să îşi găsească alt loc de muncă mai departe”, a transmis ministrul celor care au urmează să fie restructurați.