Confidenţialitate

Restricțiile de circulație între porțiunea care leagă Sânpetru și ocolitoarea Brașovului au fost ridicate, din cauza aglomerației

Restricțiile de circulație impuse joi seară între Sânpetru, localitate intrată în carantină, și ocolitoarea Brașovului au fost ridicate după mai puțin de 12 ore. Aglomerația creată vineri dimineață a determinat autoritățile să revină asupra deciziei inițiale.

Cu o incidență de peste 7 la mie a infectării cu Covid, localitatea Sânpetru din apropiere de Brașov a intrat în carantină de joi, de la ora 22.00. Odată cu declararea carantinei, autoritățile au decis blocarea bretelei care leagă localitatea de ocolitoarea Brașovului.

Filtrele de poliție au oprit vineri dimineată fiecare mașină aflată pe această rută, pentru prezentarea derogărilor necesare deplasării. Pentru că este o arteră intens circulată, blocajele create au fost considerabile.

Ca să elimine problemele create, autoritățile au revenit rapid asupra măsurii, îndepărtând restricțiile de pe ocolitoare.

Filtrele de poliție vor acționa în continuare la intrările și ieșirile din localitatea Sânpetru, unde persoanele care se deplasează trebuie să prezinte declarația pe propria răspundere, respectiv adeverința de la angajator, după caz.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Cristina Nica