Restricţii de trafic în zona Arenei Naţionale cu ocazia meciului dintre România şi Polonia

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă restricţii de circulaţie pe arterele din jurul Arenei Naţionale, vineri, când va avea loc meciul de fotbal dintre naţionalele României şi Poloniei, din preliminariile Campionatului Mondial 2018.

“Traficul rutier va fi restricţionat, gradual, de la ora 17:00, până la defluirea totală a spectatorilor, după cum urmează: Str. Sergent Vasile Șerbănică, între Bd. Basarabia și zona de acces Arena Națională; pe str. Maior Coravu, pe str. Tony Bulandra, pe străzile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Vatra Luminoasă și invers, precum și pe străzile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Arhitect Hârjeu (str. Arhitect Gheorghe Sterian, pe cele două bretele care acced spre strada Maior Coravu), iar începând cu data de 10.11.2016 orele 16.00 se va restricționa parcarea autovehiculelor pe str. Vatra Luminoasă, pe Bd. Pierre de Coubertin, pe str. Tony Bulandra precum și pe Bd. Basarabia, stânga / dreapta față de accesul în Complexul Arena Națională”, potrivit unui comunicat de presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Înaintea partidei de pe Arena Naţională, România se află pe locul 3 în grupa E a preliminariilor, cu cinci puncte, în timp ce Polonia ocupă poziţia a doua, cu şapte puncte după trei meciuri. Dintre cele 33 de meciuri disputate cu Polonia, inclusiv cele amicale, România a câştigat 14 şi a pierdut patru, iar 15 partide s-au încheiat la egalitate.

Din grupa E de calificare la Cupa Mondială Rusia 2018 mai fac parte, alături de reprezentativele României şi Poloniei, naţionalele Danemarcei, Muntenegrului, Armeniei şi Kazakhstanului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS