Restricţii de circulaţie, vineri, în zona Arenei Naţionale pentru meciul România – Armenia

Traficul rutier, cu excepţia RATB,  va fi restricţionat vineri, progresiv, începând cu ora 18.30, în zona Arenei Naţionale unde este programat să se desfăşoare meciul de fotbal dintre echipele naţionale ale României şi Armeniei.

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că se închid str. Maior Coravu (între şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson), str. Pierre de Coubertin (între şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson); banda I pe str. Vatra Luminoasă, între str. Tony Bulandra şi str. Pierre de Coubertin; str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond str. Maior Coravu; str. Sg. Vasile Şerbănică, între bd. Basarabia şi intrarea în stadion şi pe bd. Basarabia între Piaţa Muncii şi bd. Chişinău, pentru defluirea pietonală dacă situaţia o va impune.

De asemenea, de joi dimineaţă de la ora 7.00, se interzice parcarea autoturismelor în zona intrării din bd. Basarabia a stadionului.

Poliţiştii rutieri le solicită conducătorilor de autovehicule să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

La rândul lor, pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de şoferi.

Partida dintre naţionalele României şi Armeniei, din preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, de anul viitor, va fi condusă de o brigada de arbitri din Croaţia, cu Ivan Bebek la centru, a anunţat Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Meciul începe la ora 21.45.

În tur, la Erevan, pe 9 noiembrie 2016, ‘tricolorii’ s-au impus cu scorul de 5-0.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS