Confidenţialitate

Restricţii de circulaţie în Capitală

În perioada 20-22 decembrie vor fi restricţii de circulaţie pe mai multe artere din Bucureşti, în zona Universitate, Tineretului, Calea Victoriei, Piaţa Revoluţiei, Dorobanţi, pentru evenimente de comemorare a 27 de ani de la Revoluţie, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Pe 21 decembrie, între 08.45-10.33, va fi restricţionată circulaţia rutieră pe Calea Şerban Vodă, între şoseaua Olteniţei şi breteaua de legătură dintre Calea Şerban Vodă şi Şoseaua Viilor, iar între 11.30 şi 14.30 pe bulevardul Nicolae Bălcescu între Piaţa Universităţii şi strada Batiştei, sensul de mers spre Piaţa Romană şi banda IV pe sensul spre Piaţa Universităţii între strada Batiştei şi Piaţa Universităţii, precum şi banda I între strada Batiştei şi strada Dem I. Dobrescu, sensul către Piaţa Romană, se arată într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, tot pe 21 decembrie, între 13.15-13.45, nu se va putea circula în Piaţa Romană pentru asigurarea traversului, pe durata ceremonialului şi depunerii de coroane la Troiţa din zonă.

“În data de 22 decembrie 2016, între orele 07.30 – 10.00, se va restricționa traficul rutier pe banda adiacentă pistei de biciclete de pe Calea Victoriei în zona Momentului pentru Cinstirea Eroilor din Pța. Revoluției, porțiunea cuprinsă între Str. Dem I. Dobrescu și Aleea Kretzulescu; în data de 22 decembrie 2016, între orele 09.30 – 11.00 se va restricționa traficul rutier pe Str. Gral Berthelot;în data de 22 decembrie 2016, între orele 10.30 – 12.00 se va restricționa circulația rutieră pe Calea Dorobanților, numai pe banda I, între Pța. Charles de Gaulle și Pța. Dorobanților”, se notează în comunicat.

Poliţiştii de la Rutieră le recomandă şoferilor care au drum în zonele restricţionate să reducă viteza şi să respecte semnalele agenţilor de la circulaţie.

“Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.”, mai susţin cei de la Brigada Rutieră.