Confidenţialitate

Republica Fantastică România: Sorin Frunzăverde, prezent alături de alți șefi locali la sfințirea unui club de biliard din Reșița

Circulă pe net de aseară o filmare fabuloasă cu fruntaşii judeţului Caraş Severin, unii dintre ei arestaţi acum sub suspiciuni de corupţie, care participă la inaugurarea unui club de păcănele şi biliard, moment la care vine şi un sobor de preoţi pentru sfinţire. Pot fi văzuţi preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, vicele de la Consiliu, acum arestat, un director din Consiliul Judeţean, arestat şi el, şi patronul unei companii care a fost ţinta unor percheziţii sub suspiciunea că face evaziune fiscală.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Scena este formidabilă, un soi de festivitate sovietică cu mafioţi locali care taie panglica la o nouă bombă.

Publicaţia care a găsit imaginile, Pressalert.ro, notează că invitații, în frunte cu Frunzăverde, au umplut sala, ascultând în picioare, printre mesele de biliard și jocuri de darts, slujba de sfințire. Preoții au binecuvântat aparatele de jocuri de noroc și pe cei prezenți.

Imaginaţi-vă secvenţa: toată lumea bună din Caraş, şmecherii de şmecheri, stau spăşiţi cu mâinile împreunate sub buric, evlavioşi, printre mese de biliard cu bilele aşezate-n triunghi, printre păcănele şi pe lângă bar, în timp ce soborul umblă de colo colo şi dă cu apă sfinţită pe postav şi pe aparate.

Țara asta e mai tare ca orice film.