Reprezentanții Bisericii Evanghelice critică referendumul pentru redefinirea familiei

Reprezentanții Bisericii Evanghelice critică Referendumul pentru modificarea Constituției, prin redefinirea familiei.

Deși apără familia, evanghelicii au transmis un mesaj în care spun că această acțiune a fost inițiată de o putere dictatorială care încalcă valorile democratice – transmite corespondenta Europa FM, Iuliana Damian.

Episcopul Bisericii Evanghelice împreună cu episcopul vicar și curatorul Bisericii au transmis un mesaj privind referendumul pentru familie.

Evanghelicii spun că situația este clară din punct de vedere biblic si teologic: familia este temelia pentru societetatea creștină iar căsătoria nu este contestată și nu trebuie apărată. Reprezentanții Bisericii Evanghelice susțin că un referendum initiat de o putere dictatorială și distructivă, care încalcă valorile democratice și de demnitate umană nu poate fi susținut.

Tototadată, evanghelicii spun că scopul referendumului este distragerea atenției de la propria corupție, violarea justiției, nepotism, ostilitatea față de UE și democrație.

Biserica Evanghelică are aproximativ 5300 de credincioși în România, mai ales în rândul sașilor și reprezintă un cult recunoscut la nivel național.

Și președintele Klaus Iohannis este de religie evanghelică.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare