Confidenţialitate

Arad: Reglări de conturi între migranții afgani, soldate cu doi morți | AUDIO

Reglări de conturi între grupările de migranţi din vestul României. Doi cetățeani din Afganistan au fost găsiţi morţi, pe un câmp din județul Arad, la aproximativ 50 de kilometri de frontiera cu Ungaria.

Cel care a dat alarma a fost tot un imigrant care a ajuns înjunghiat, în stare gravă, la spitalul judeţean din Arad, pe 9 decembrie. El a fost operat de urgenţă şi de-abia peste două zile le-a povestit poliţiştilor că nu s-a aflat singur în zonă.

”S-a dispus începerea urmăririi penale In Rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, respectiv de omor calificat, este vorba de două victime, ucise și o persoană care prezintă plăgi prin înjunghiere. Se presupune că ar fi vorba de o răfuială între două grupuri de migranți ilegali, cetățeni afgani”, a declarat procurorul Ramona Lungu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Un caz similiar s-a mai înregisrat recent în vestul țării. Procurorii și polițiștii din Bihor cercetează un cetățean din Afganistan care a înjunghiat cu un cuțit un migrant care nu i-a ascultat ordinul de a trece înot raul Crișul Negru către frontieră cu Ungaria, motivând că nu ştie să înoate şi că ar putea muri înecat.