Red Hot Chili Peppers cântă vineri pe Arena Naţională

Accesul publicului la concertul pe care Red Hot Chili Peppers îl susţine vineri pe Arena Naţională din Capitală se va face de la ora 17.00.

Concertul formaţiei Red Hot Chili Peppers va avea loc vineri, pe Arena Naţională, fiind inclus în turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, ‘I’m With You’.

Ultimele bilete disponibile în tribune şi peluză mai pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, la preţuri începând de la 155 de lei, urmând ca în ziua evenimentului, vineri, acestea să poată fi cumpărate, în limita disponibilităţii, doar de la casele de bilete amenajate la intrările în incinta Arenei Naţionale.

Accesul publicului la concertul Red Hot Chili Peppers se va face pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu şi Str. Pierre de Coubertin.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca spectatorii să urmeze indicaţiile de acces, în funcţie de zona pentru care şi-au achiziţionat bilete: posesorii de bilete în zonele Gazon, Tribună 1 Vest şi Tribună Oficială – intrarea din Str. Maior Coravu, posesorii de bilete în zonă Gold Circle – intrarea din Str. Pierre de Coubertin, iar posesorii de bilete în zonă Tribună 2 Est şi Peluză Sud – intrarea din Bd. Basarabia.

Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre, vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Trupele care vor cânta în deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers sunt AAAK şi Grimus.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri şi căşti de motor, cu menţiunea că nu vor există cutii de valori în locaţie.

De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie.