Rectificarea în cazul OUG privind transportul elevilor, publicată astăzi în Monitorul Oficial

Ordonanța de Urgență ce vizează la transportul elevilor a fost publicată într-o altă formă în Monitorul Oficial, dintr-o eroare, motiv pentru care, astăzi, va fi făcută o rectificare, conform unei informări transmise de Ministerul Educației și Cercetării.

„Dintr-o eroare materială, în Monitorul Oficial a fost publicată Ordonanța de Urgență într-o altă formă. În cursul zilei de 12 februarie 2020 (miercuri – n.red.) va fi publicată în Monitorul Oficial o rectificare, în acord cu forma adoptată în ședința Guvernului din 4 februarie 2020, pentru corectarea erorii materiale apărută în circuitul adoptării actului normativ”, conform sursei citate.

Rectificarea va fi făcută în contextul în care în documentul publicat în Monitorul Oficial este precizat că elevilor li se va deconta „transportul rutier”, motiv pentru care elevii care circulă cu trenul erau discriminați.

Astfel, în noua variantă Ordonanța de Urgență va conține doar termenul de „transport”, astfel încât toți elevii să poată deconta naveta pe care o fac la școală.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS