Confidenţialitate

Recomandat de Europa FM I Maria Buză: Este foarte important că în toată nebunia pandemică iubitorii de teatru nu renunță la pasiunea lor I AUDIO

Pe textul și ȋn regia Liei Bugnar, povestea “Și cu pisica ce-ați făcut?” se derulează ȋntr-o manieră un pic atipică, ce cucerește publicul și provoacă actorii.

Distribuția spectacolului reunește mai multe generații și tipologii ale scenei: Rodica Mandache este deopotrivă fermecatoare și dramatică, Marius Manole este pierzătorul absolut, Medeea Marinescu este aristocrata stilată, Mariei Buză îi revine o interesantă partitură ce îi permite să învăluie sala cu glasul ei, dar să ȋși pună ȋn valoare și atuurile actoricești, Anghel Damian este plin de vervă și umor, iar Lia Bugnar are o postură surpriză care dinamizează cursul acțiunii.

Rezultă o comedie altfel, ȋn care destăinuirile scot la iveală mult mai mult decât răspunsul la întrebarea-titlu: “Și cu pisica ce-ați făcut?”

Mihai Dinu a stat de vorbă cu Maria Buză, una dintre protagonistele acestui spectacol:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

“Și cu pisica ce-ați făcut?” se va juca ȋn decembrie, după următorul program:

– 13 decembrie Craiova – Teatrul Național Marin Sorescu

– 14 decembrie Brașov – Centrul Cultural Reduta

– 20 decembrie București – 2 reprezentații, de la ora 17,30 și ora 20.00. Spectacolele sunt găzduite la TNB Sala Ion Caramitru.

– 24 ianuarie ora 20.00 – TNB Sala Ion Caramitru

Maria Buză a absolvit Academia de teatru și Film la clasa profesorului Gelu Colcea  și este cunoscută publicului și datorită răscolitoarelor  preluări din repertoriul Mariei Tănase, grupate pe albumul “Fluturi galbeni”, dar și a colaborării cu grupul umoristiv Vouă.

Maria Buză a dat examen la ATF la ȋndemnul prietenei ei, Lia Bugnar, care era deja studentă la momentul respectiv. Iar prietenia lor a dăinuit peste timp și, iată, le aduce ȋmpreună ȋn comedia de mare succes “Și cu pisica ce-ați făcut?”.