Real Madrid și Bayern Munchen s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor

Bayern și Real au ajuns în sferturile de finală ale Champions League după ce le-au învins în returul optimilor pe Arsenal Londra și Napoli, cu aceleași scoruri ca în tur: 5-1, respectiv 3-1. Mai mult, ambele au revenit după ce au fost conduse cu 1-0.

La Londra, Arsenal a rămas în inferioritate din minutul 53, când a fost eliminat căpitanul Laurent Koscielny. Englezii au deschis scorul prin Walcott, în minutul 20, iar pentru Bayern au înscris apoi Lewandowski în minutul 55 din penalty, Robben în minutul 68, Douglas Costa în minutul 78 și Vidal de două ori, în minutele 80 și 85.

La Napoli, Vlad Chiricheș nu a făcut parte din lotul italienilor, iar Alexandru Deaconu a fost observator de arbitri. Gazdele au deschis scorul prin Mertens în minutul 24, iar Real Madrid a punctat prin căpitanul Sergio Ramos în minutele 51 și 57, tabela fiind închisă de Morata în prelungiri.

Miercuri se joacă încă două meciuri din manșa secundă a optimilor Ligii Campionilor: FC BarcelonaParis Saint-Germain, după 0-4 în Franța și Borussia DortmundBenfica Lisabona după 0-1 în Portugalia.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS