Confidenţialitate

Real Madrid negociază pentru Mbappe

Campioana Europei, Real Madrid are la dispoziție 4 zile pentru a realiza cel mai spectaculos transfer al ei din ultimii ani. Spaniolii negociază cu Paris Saint-Germain cumpărarea lui Kylian Mbappe, cel mai bun tânăr fotbalist de la Cupa Mondială din Rusia.

Acesta ar urma să plece din Franța pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri, care se va încheia luni, 27 august.

PSG are mari probleme cu regula fair-play-ului financiar impusă de UEFA, iar dacă nu îl va vinde pe mijlocașul ofensiv de 19 ani, nu va putea plăti pentru transferul acestuia de la AS Monaco.

Mbappe a fost împrumutat anul trecut, iar parizienii ar trebui să achite 180 de milioane de euro pentru a-l legitima definitiv, data scadentă fiind luni.

Dacă le-ar plăti monegascilor cele 180 de milioane, PSG ar încălca fair-play-ul financiar și fi sancționată drastic de forul fotbalistic continental. Formația din capitala Franței și-a dezechilibrat grav balanța financiară, după ce l-a cumpărat pe Neymar, de la FC Barcelona, cu 222 de milioane de euro.

Real Madrid caută un înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo, cedat la Juventus Torino, după plecarea căruia interesul publicului a scăzut simțitor. Clubul iberic ar avea bani de cheltuit, fiindcă nu a mai avut achiziții costisitoare în ultimii ani.

Kylian Bbappe a marcat 21 de goluri și dat 15 pase decisive la Paris Saint-Germain în sezonul trecut, iar în această vară a câștigat Cupa Mondială cu naționala Franței.