Confidenţialitate

Reacții după moartea lui Nosfe de la Satra Benz. Brenciu: „Spectatorule, aplaudă-ți artistul cât e în viață”. Uzzi: „Unul dintre cei mai tari rapperi”

Val de reacții în mediul online, după decesul cântărețului Nosfe, Darius Vlad Crețan pe numele său real. Artiștii români cu care a colaborat îi deplâng moartea. Rapperul a fost găsit inconștient de soție în propria locuință, la doar câteva ore după un concert pe care l-a susținut alături de trupa Șatra Benz, în care activa.

Nosfe s-a stins duminică dimineața, la doar câteva ore după un concert în Capitală.

Apelul la 112 a fost dat de soția rapperului, care l-a găsit pe acesta inconștient în sufragerie. Ulterior, decesul a fost constatat de medicii legiști.

Ulteori, în spațiul public a apărut ipoteza că artistul în vârstă de 37 de ani, membru al formației Șatra Benz, ar fi consumat droguri și i s-ar fi făcut rău apoi, conform unor surse citate de Știrile Pro TV.

După anunțul decesului, făcut chiar de colegii de trupă, mesajele de condoleanțe au curs mediul online. „Am vorbit cu el alaltăieri. Trebuia să ne vedem”, a scris cântăreața Ruby, cu care Nosfe a colaborat la hitul Condimente.

„Unul dintre cei mai tari rapperi din câți am auzit”, a scris pe Instagram și Uzzi, unul dintre membrii formației BUG Mafia.

Un mesaj în aceeși notă a scris și artistul pop Speak.

„Spectatorule, aplaudă-ți artistul cât e în viață”, a transmis și Horia Brenciu.

Citește și: Astra Film Festival 2022 şi-a ales câştigătorii. Festivalul continuă online până pe 30 octombrie

Facebook / Satra Benz