Confidenţialitate

Jean Gavril și NOSFE lansează “Fără control” | VIDEO

La începutul lunii aprilie, Jean Gavril și NOSFE au lansat piesa “Fără control“, prin care cei doi vor să transmită un mesaj puternic: “poți face în viață tot ceea ce vrei, dar așteaptă-te și la consecințele care, uneori, pot scăpa de sub control”.

Fără control e o piesă cu atitudine și vibe puternic, pe băiețeală. E o piesă de mers la sală, cu vibe motivațional și care ne îndeamnă să facem ce vrem cu viața noastră și să ne asumăm deciziile pe care le luăm. Și, implicit, și consecințele pe care le au acțiunile noastre, care uneori pot scăpa de sub control.

Piesa e făcută cu NOSFE pentru că el este un artist care a înțeles vibe-ul și care a dat o strofă bombă, în completarea refrenului monstru. Și el, la rândul lui, este un artist destul de agresiv și aduce clar un plus valoare la vibe-ul piesei. ANGUS rupe cu chitara ca de obicei și a băgat riffuri și solo zid, de pe motocicletă, frumows!

Continui să conturez noi direcții în rock-ul românesc prin sound și producție și colaborări cu artiști din sfera Trap/Rap și nu ne oprim aici. Urmează și o piesă cu BRUJA, care intră la categoria Trap’n’Roll, ca să ii zicem așa”, spune Jean Gavril.

“Jean e un rockstar, ca mine, și ne-am conectat instantaneu, pe covorul din studioul lui Vladimir, unde am bătut cu pumnii și picioarele, pentru a înregistra ce urmau a fi tobele piesei. ANGUS a livrat un solo impecabil și clipul a curs lejer, alături de câteva beri. Ador piesa asta! Vă pupă UNCHIU!”, a completat NOSFE.