Reacții după moartea fostului internaţional Daniel Prodan

Decesul fostului internaţional Daniel Prodan, la vârsta de 44 de ani, a îndoliat fotbalul românesc.

Într-un comunicat, Federaţia Română de Fotbal își exprimă regretul față de dispariția celui care a făcut parte din Generația de Aur a tricolorilor, adunând 53 de selecţii pentru prima reprezentativă.

Daniel Prodan a fost răpus de un infarct în locuinţa sa din Voluntari. Eforturile medicilor ambulanţieri de a-l resuscita au fost zadarnice. Născut în 1972, Daniel Prodan a jucat ca fundaş la Olimpia Satu Mare, Steaua şi Atletico Madrid.

Gruparea spaniolă a transmis condoleanţe familiei lui Daniel Prodan. Într-un mesaj postat pe site-ul oficial, Atletico reaminteşte că Prodan şi-a văzut fosta echipă câştigând Liga Europa, în 2012, la Bucureşti.

“Sunt şocat! Mi-a fost coleg de naţională, mi-a fost coleg de birou la FRF, nu a arătat niciodată că ar fi avut probleme de sănătate. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. Jucam fotbal împreună, depuneam efort şi niciodată n-a arătat că ar fi avut vreo problemă”, a spus Florin Prunea, citat de Mediafax.

“Să te odihneşti în pace, Didi! Doar Dumnezeu ştie de ce te-a luat aşa de repede la El! Nouă ne va fi greu, aici, fără veselia ta molipsitoare! Drum lin, Tătuca, îmi va lipsi mult râsul tău cu toată fiinţa!”, a scris pe Facebook fostul internaţional Ciprian Marica.

Gabriel Torje a postat un mesaj de adio, amintind că Daniel Prodan i-a fost sprijin la început de carieră.

Și veteranul Helmuth Duckadam s-a declarat ”şocat”, adăugând că l-a cunoscut în ultima perioadă mai bine. “Un om şi un băiat extraordinar. Condoleanţe familiei, Dumnezeu să-l ierte, nu-mi găsesc cuvintele”, a mărturisit fostul portar.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS