Confidenţialitate

Reacția PSD la solicitarea DNA de ridicare a imunității parlamentare pentru Adrian Chesnoiu

PSD a transmis un comunicat de presă în care anunță că ministrul Chesnoiu solicită „tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare”.

Mai mult, PSD afirmă că Adrian Chesnoiu și-a îndeplinit sarcinile în mod profesionist și cu integritate, fiind unul dintre cei mai eficienți membri ai actualului guvern, pe durata întregului mandat de ministru.

Reacția lui Adrian Chesnoiu

„NU am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă! În urma apariției în spațiul public a unor suspiciuni cu privire la activitatea mea ministerială, am luat următoarele decizii: Le solicit tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare, deoarece eu consider că suntem cu toții egali în fața legii și vreau să am posibilitatea de a elimina orice potențială suspiciune!”, a scris Chesnoiu pe Facebook.

„Mă retrag din funcția de ministru – nu vreau să planeze nicio suspiciune asupra activității mele guvernamentale. De asemenea, mă autosuspend din Partidul Social Democrat! Vă mulțumesc tuturor celor care aveți încredere în mine, în nevinovăția mea și în toate lucrurile bune pe care le-am făcut! Doamne ajută!”, a mai scris Chesnoiu pe Facebook.

Sursa foto: Facebook / Adrian Ionut Chesnoiu

Citește și: DNA cere Parlamentului aprobarea urmăririi penale în cazul ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu