Reacția lui Daniel Florea la filmările apărute în spațiul public: „Au fabricat hârtii şi filmuleţe mincinoase” | AUDIO

Pe internet a apărut un clip video în care mai mulţi angajaţi ai Primăriei Sectorului 5 par să falsifice semnături pentru Daniel Florea şi Gabriela Firea, candidaţi ai Partidului Social Democrat la alegerile din 27 septembrie.

Într-o primă reacție publică, pe Facebook, Daniel Florea a anunţat că a formulat o plângere penală împotriva celor care „au fabricat hârtii şi filmuleţe mincinoase”.

„O serie de ticăloşi, de infractori deghizaţi în politicieni falsifică şi distribuie în spaţiul public o serie de falsuri, conştienţi că nu au nicio şansă să ne învingă la urne, nici pe mine, şi nici pe dvs. Acesta este motivul pentru care am formulat plângere penală pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 268 al. 2 Cod penal, tuturor celor care au fabricat hârtii şi filmuleţe mincinoase. Producerea sau ticluirea de probe nereale în scopul de a dovedi existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori săvârşirea acestora de către anumite persoane se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani”, a declarat Daniel Florea, după apariția în spațiul public a unor înregistrări care arată persoane care ar falsifica semnături pentru campania sa.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS