Filmare în care angajați ai Primăriei Sector 5 par să falsifice semnături pentru Florea și Firea. DNA, sesizată

La DNA şi Poliţia Capitalei au fost înregistrate plângeri penale, după ce pe internet a apărut un clip video în care mai mulţi angajaţi ai Primăriei Sectorului 5 par să falsifice semnături pentru Daniel Florea şi Gabriela Firea, candidaţi ai Partidului Social Democrat.

Pentru moment, Europa FM nu a primit un punct de vedere din partea Primăriei de Sector şi nici din partea PSD. Cele două plângeri penale au fost depuse de către Alianţa USR PLUS.

În filmarea făcută pe ascuns, posibil în birourile companiei Administrare Edilitare Salubrizare, care ţine de Primăria Sectorului 5, angajaţii par că falsifică pe repede înainte liste lungi de semnături. Nu ar fi singurul loc în care au loc astfel de ilegalităţi.

Listele în cauza le-ar permite Gabrielei Firea şi lui Daniel Florea să candideze din nou la Primăria Generală, respectiv la Primăria de Sector.

Pe înregistrare e menţionat de mai multe ori „domnul Serediuc”. Mircea Serediuc este directorul companiei Administrare Edilitare Salubrizare, aflată în sudordinea Primăriei Sectorului 5.

Europa FM a cerut puncte de vedere Primăriei de Sector, precum şi purtătorului de cuvânt al PSD. Până în acest moment, nu am primit niciun răspuns.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS