Confidenţialitate

Reacția Dianei Șoșoacă la decizia Ucrainei de a o sancționa: „De când decide Ucraina ce se întâmplă în Parlamentul României?”

Senatoarea Diana Șoșoacă a reacționat după ce Ucraina a anunțat că va impune sancțiuni la adresa ei și a catalogat-o drept „O amenințare la adresa securității naționale”. Reacția Kievului vine după ce senatoarea a depus un proiect de lege prin care cere ca România să anexeze mai multe teritorii ale Ucrainei. Diana Șoșoacă a spus că „Prin acest atac mârșav la adresa mea, Ucraina își dovedește caracterul de stat abuziv și fascist”.

„Cum își permite Ucraina să amenințe un senator al statului român pentru o propunere legislativă? De când decide Ucraina ce se întâmplă în Parlamentul României?

Este România un stat ocupat de Ucraina și noi nu am aflat? Da, este adevărat că Ucraina este ocupant al unor teritorii românești pe care mă lupt să le readuc în sânul patriei mamă, dar de când are Kievul drept de veto asupra politicii României?”, a scris senatoarea Diana Șoșoacă într-o postare pe Facebook.

„Această amenințare a Ucrainei la adresa mea arată intenția acestui stat de a-i elimina și fizic pe cei care se opun politicilor naziste ale Kievului. Prin declarația MAE ucrainean, este clar că am devenit ținta numărul unu a criminalilor ucraineni”, a mai scris Diana Șoșoacă pe Facebook.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Senatoarea Diana Șoșoacă va fi sancționată de Kiev: „O amenințare la adresa securității naționale” | AUDIO