Confidenţialitate

Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic: Toată lumea ar trebui să-și facă o asigurare de călătorie | AUDIO

Toată lumea ar trebui să-și facă o asigurare de călătorie, chiar dacă aceasta costă ceva mai mult, spune Răzvan Pascu la Europa FM. Asigurarea de călătorie te scutește de stres și de bătăile de cap, mai spune consultantul în marketing turistic, invitat în emisiunea „Piața Victoriei”.

„Dacă te îmbolnăvești la destinație, inclusiv de COVID-19, sau dacă ți se prelungește sau scurtează călătoria, poți primi niște bani de la compania de asigurări. Dar ai și asigurare storno cu clauză COVID, înainte să pleci din țară”, a explicat Răzvan Pascu la Europa FM.

„Am avut cazuri în care într-o excursie de 4000 de euro de persoană, dintr-o familie mi-a ieșit un turist pozitiv, dar ei erau un grup de patru sau cinci. Și nu a mai venit niciunul, iar compania de asigurări a plătit până la 20.000 de euro. Am văzut cu ochii mei”, a spus Răzvan Pascu la Europa FM.

„Cred că este un produs util, ne dorim cu toții să nu-l folosim, să fie ca un CASCO la mașină – îl plătești, dar îți dorești să nu faci accident”, a adăugat Răzvan Pascu.

Recomandările lui Răzvan Pascu pentru cei care vor să meargă într-o călătorie în perioada pandemiei

  • Testarea – „Grupul cu care pleci să fie testat”;
  • Să-ți faci o asigurare de călătorie – „Ca să-ți mai iei de pe cap grijile”;
  • Destinația pe care o alegi.

Răzvan Pascu a explicat că în 2021 le-a propus clienților destinații în natură: „Și asta nu doar pentru că mi se pare că e mai sigur să stai în natură, dar și din pricina faptului că dacă ar putea apărea niște restricții la destinație, ele nu ar avea cum să te afecteze prea mult dacă tu ai o excursie care e legată de natură”.

Întreaga emisiune „Piața Victoriei” cu Adriana Nedelea și Răzvan Pascu poate fi vizionată mai jos

Citește și: Târgurile de Crăciun din București, cu avantaje și dezavantaje. Când este cel mai bine să le vizitezi și în ce condiții | GALERIE FOTO

Autor: Carmen Zanfir