Confidenţialitate

Răzvan Exarhu, despre Călin Gheorghe: “M-am lăsat de fumat datorită lui”

Prima ediție Rock Sessions la Europa FM este dedicată memoriei lui Călin Gheorgheunul dintre cei mai experimentați oameni de radio, o voce pe care o auzeam în FM de peste 25 de ani și care se alăturase Europa FM  în luna februarie a anului trecut.

Mihai Dinu i-a invitat în program pe cei care au lucrat alături de Călin Gheorghe pe parcursul carierei sale on-air.

Pe timpul PRO FM-ului vechi au fost două ronduri, ambele realizate de Răzvan Exarhu. Cel de dimineață, apoi cel de noapte. La cel de noapte, Răzvan l-a avut alături pe Călin și are o mulțime de povești de spus despre asta.

”Îmi aduc aminte că el a fost cel care m-a târât în Munții Făgăraș ca să uităm de radio, m-am și lăsat de fumat cu ocazia asta datorită lui, dar și urcușului, mai ales.

Am ajuns pe Moldoveanu după ce m-am târât ca Smeagol pe pietrele alea. Mi-a plăcut acolo pentru că era pustiu, era ceață și nu se vedeau nudiștii din Vama Veche, dar în orice caz am zis amândoi că suntem “The Kings Of The World” și eram foarte fericiți că nu era nici naiba pe acolo și m-a bătut unul pe umăr și mi-a zis: “sunteți cumva domnu’ Răzvan Exarhu și dumneavoastră domnu’ Călin Gheorghe?” Și am vrut să ne aruncăm amândoi în prăpastie.

M-am gândit la el zilele astea și e cu mine. Pentru că a apărut, de exemplu, noul model de Opel Manta. Îi plăcea mult modelul, de fapt cu tărăboanța aia am și mers în Făgăraș.

Alt fel în care el rămâne cu mine este povestea care mă face să râd, de când ne-am pus noi pe priciuri la Cabana Pogragu în aceeași călătorie din Făgăraș. Nu era niciun bec, nicio lumină în cabană, dar de afară venea o lumină foarte puternică și am avut o părere foarte proastă despre cabanier și am zis: bă, un bec putea și el să pună în cabană, l-au lăsat pe ăsta în cabană de nici nu pot să dorm. Și a doua zi a venit Călin și mi-a zis: bă, ești prost, era luna.

Și așa îl port pe Călin în suflet”, a spus Răzvan Exarhu, în ediția specială Rock Sessions, de la Europa FM.