Răzvan Burleanu: Mandatul lui Rădoi propune un proces de construcție la nivelul naționalei

Răzvan Burleanu anunță că mandatul lui Mirel Rădoi ca selecționer al primei reprezentative va fi unul pe cel puțin doi ani, care propune un proces de reconstrucție a echipei naționale.

După ce numirea lui Rădoi ca înlocuitor al lui Cosmin Contra a fost aprobată în unanimitate de Comitetul Executiv al federației române de fotbal, președintele FRF spune ca nu a mai discutat cu alți antrenori.

Burleanu s-a declarat încrezător că Rădoi va duce România la Euro 2020 și a precizat că noul selecționer va conduce și echipa de tineret la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

România s-a calificat la ediția din Japonia datorită parcursului excelent reușit sub comanda lui Rădoi la Campionatul European sub 21 de ani, unde a ajuns pînă în semifinale.

La naționala mare, Mirel Rădoi va debuta anul viitor în playoff-ul Ligii Națiunilor – ultima șansă a României de a obține calificarea la Euro 2020. Tricolorii vor înfrunta Islanda în semifinale iar dacă trec de nordici vor întîlni cistigatoarea dintre Ungaria și Bulgaria – ambele meciuri în deplasare, la 26, respectiv 31 martie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS