Confidenţialitate

Razii în cluburile de pe litoral, dar și în Capitală

Poliţiştii au făcut razii în 12 cluburi de pe litoral sâmbătă noapte, fiind aplicate amenzi în valoare de peste 106.000 de lei şi constatate infracţiuni de evaziune fiscală şi trafic de droguri.

Cluburile vizate de acţiunea poliţiei pe litoral sunt: Fratelli, Le GaGa, Loft, Kudos, Breeze, Oppa, Ego, Luv, Crazy Beach, Bio Bio, Tapo şi Castel, arată surse din cadrul Poliţiei Române. Neregulile descoperite aici de poliţiştii au dus la deschiderea a trei dosare penale, dintre care două pentru evaziune fiscală şi unul pentru infracţiuni la legislaţia pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. De asemenea, poliţiştii au ridicat şi 108.000 de lei şi au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 106.000 de lei.

Și în Capitală, Poliţia Capitalei a dat amenzi în valoare totală de peste 67.000 de lei şi au întocmit patru dosare penale, după ce au verificat în acest weekend discotecile şi barurile din Bucureşti.

S-au aplicat 43 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 31 pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, una la regimul economico-financiar, cinci pentru încălcări privind regimul circulaţiei rutiere.