Confidenţialitate

Razie de amploare a Poliției din Galați

Înaintea sărbătorilor de Paști, Poliția din Galați a făcut o razie de amploare.

Oamenii legii au mers în piețe și oboare, la societăți comerciale și la producători individuali din tot județul.

Au fost controlate peste 100 de firme și persoane fizice și mai mult de 70 de autocamioane cu marfă din tot județul Galați – transmite corespondentul Europa FM, Ema Turcu.

Zeci de polițiști de la Investigarea Fraudelor, Ordine Publică și Criminalistică, secondați de luptători din trupele speciale au descins în piețe, târguri și oboare, în depozite, silozuri și magazine de desfacere cu amănuntul.

În urma raziei, au fost constatate 7 infracțiuni de evaziune fiscală și contrabandă, pentru care s-au întocmit dosare penale, în care se continuă cercetările.

S-au dat peste 40 de amenzi, în valoare totală de 68.000 de lei.

Cu mandate de la procuror, polițiștii de la Investigarea Fraudelor au făcut și două percheziții, la punctele de lucru ale unor societăți comerciale, suspectate de comiterea mai multor infracțiuni economice.

Pe parcursul raziei, s-au confiscat 20.000 de litri de motorină, 37 de tone de tărâțe de cereale, 7,5 tone de făină, 6 tone de grâu, aproape o tonă de carne și pește, circa o tonă de legume și fructe, peste 150 de litri de vin. Valoarea bunurilor confiscate se ridică la peste 200.000 de lei.