Confidenţialitate

Rațiunea Zilei, de Cătălin Striblea: Monica Anisie, mesaj către cei fără greșeală: ”Nu mai înțeleg nimic din ce se întâmplă în jurul meu” | VIDEO

Ministrul Educației a avut o postare surprinzătoare pe Facebook , joi seara. Ministrul a adresat un mesaj celor fără greșeală, în care spune:

“Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! 😔Orice intenție bună este interpretată de toți cei fără de greșeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții! Aștept soluții, dacă au!”

Declarația ministrului vine pe fondul numeroaselor critici aduse autorităților române, odată cu începutul școlii.

În acest context, Cătălin Striblea se întreabă câte greșeli sunt admisibile în spațiul public românesc. Și de ce societatea noastră este neiertătoare când vine vorba de persoane publice.

Rațiunea Zilei, de Cătălin Striblea, este de luni până vineri pe frecvențele Europa FM în emisiunea Drum cu Prioritate cu Radu Constantinescu, de la 15:25.

O puteți găsi pe www.europafm.ro și sub formă de podcast, accesibil inclusiv în Aplicația Europa FM, iTunes și Spotify, dar și sub formă de episoade video direct pe canalul de YouTube Europa FM.