Confidenţialitate

RATB: Toate vehiculele defecte vor fi reparate

RATB anunță că toate vehiculele defecte aflate în administrația Regiei vor fi reparate în a doua jumătate a lunii viitoare.

Reacția Regiei Autonome de Transport București vine după ce șoferii de pe autobuze s-au plâns de starea tehnică a vehiculelor.

Ei spuneau că, în acest fel, siguranța călătorilor este pusă în pericol, iar bucureștenii sunt nevoiți să aștepte mai mult în stații.

 

Din a doua jumătate a lunii iunie, toate vehiculele defecte și care nu pot fi puse acum în circulație vor fi reparate, anunță RATB.

În acest fel, autobuzele și tramvaiele vor reuși să răspundă cererii de pe toate liniile, iar călătorii vor circula în condiții mai bune, susțin reprezentanții Regiei Autonome de Transport București.

Pe de altă parte, RATB afirmă că toate vehiculele aflate în circulație au reviziile tehnice la zi. Nu de aceeași părere sunt șoferii care au protestat la începutul săptămânii.

Peste 1.000 de vehicule ale RATB au circulat cu farurile aprinse, atrăgând atenția asupra mai multor probleme precum siguranța, timpul de așteptare și confortul călătorilor.

Potrivit datelor RATB, în Capitală se află în circulație 767 de autobuze, 280 de tramvaie și 180 de troleibuze, însă foarte multe vehicule rămân în garaj din cauza lipsei pieselor de schimb.