Confidenţialitate

Răspunsul lui Iohannis după ce Erdoğan l-a întrebat ce mai face Gică Hagi

Președintele României a avut o întrevedere cu Recep Tayyip Erdoğan, președintele Turciei, la Summitul NATO de la Madrid. Au vorbit despre situația din Ucraina și au dezbătut mai multe teme politice, iar președintele Turciei nu a ezitat să-l întrebe pe Klaus Iohannis despre Gică Hagi, conform surselor din delegația României.

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut joi, 30 iunie 2022, o întrevedere cu Președintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan, în marja participării la Summitul NATO de la Madrid.

Cei doi au discutat despre nivelul foarte bun al relației de Parteneriat Strategic dintre România și Turcia, iar Președintele Recep Tayyip Erdoğan a subliniat faptul că cele două țări au o relație foarte puternică.

Klaus Iohannis și Recep Tayyip Erdoğan au convenit, de asemenea, intensificarea cooperării în domeniul energiei, cu relevanță sporită în actualul context de securitate.

Președintele Turciei a mulțumit pentru sprijinul acordat de România în gestionarea incendiilor de vegetație care au afectat Turcia în cursul anului trecut.

Recep Tayyip Erdoğan nu a ezitat să-l întrebe pe Klaus Iohnnis despre Gică Hagi. Klaus Iohannis i-ar fi spus președintelui Turciei că Gică Hagi este bine, are o academie de fotbal și pregătește tinerii fotbaliști, spun surse din delegația României.

Sursa colaj foto: Presidency / Facebook – Farul Constanța

Citește și: Biden: Invazia Rusiei este cauza prețurilor mari la carburanți și alimente | VIDEO