Confidenţialitate

RAR face teste gratuite pentru verificarea numărului real de kilometri al unui autovehicul | AUDIO

Registrul Auto Român face testări gratuite pentru verificarea numărului real de kilometri parcurşi de autovehicule în cadrul Salonului Auto București. Acest serviciu este oferit contra-cost, în mod obișnuit, la sediul RAR din cartierul Griviţa. Testări gratuite se mai pot face câteva zile: Salonul Auto București continuă până duminică, 16 octombrie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dacă vreți să aflați numărul real de kilometri parcurși de o mașină, puteți merge cu vehiculul la Salonul Auto București.

Registrul Auto Român anunţă că în cadrul evenimentului va face testări gratuite pentru verificarea numărului de kilometri parcurşi de autovehicule şi înregistraţi în unitatea şi modulele electronice de comandă.

În mod obișnuit, această verificare a kilometrajului real face parte din pachetul de servicii RAR eXpert, un serviciu doar la sediul RAR Griviţa din București.

Pentru acest serviciu, Registrul Auto oferă un raport de expertiză.

„Astfel, veți avea garanția, că autovehiculul pe care vreți să îl cumpărați este în regulă, în sensul că identitatea acestuia este cea reală, stabilită de producător” – subliniază experții pe site-ul RAROM.

Aceștia subliniază: neconformitățile legate de elementele de identificare pot determina respingerea definitivă a mașinii la RAR și blocarea acesteia, fără posibilitatea readmiterii în circulație.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: România, cea mai mare creștere din Europa la vânzarea de automobile electrice în primul trimestru din 2022 | AUDIO