Raftul cu milioane de carti: Cartea gesturilor, Peter Collett (AUDIO)

În fiecare sâmbătă și duminică, în emisiunea ‘O dimineață de Milioane’, Europa FM și Editura Trei vă oferă un pachet cu cinci carti cadou.

Sambata, 26 aprilie

În acest ghid revelator, Peter Collett, expert în psihologie socială, profesor la Universitatea Oxford şi psiholog rezident al emisiunii Big Brother difuzată de Channel 4, ne introduce în fascinantul concept al Gesturilor, dezvăluindu-ne felul în care acestea funcţionează, de unde provin, cum să le identificăm şi cum să le interpretăm.

În timp ce te învaţă cum să citeşti şi să interpretezi motivele şi acţiunile altor oameni, acest instrument extrem de valoros te ajută în egală măsură să te concentrezi asupra mesajelor pe care le trimiţi neintenţionat şi a efectelor pe care acestea le pot avea asupra celorlalţi.

Cuprinzătoare şi accesibilă, oferind o lectură plăcută, Cartea Gesturilor propune un vocabular nou şi unitar pentru a înţelege comunicarea umană şi influenţa socială.

Cartea Gesturilor este o oportunitate unică de a descifra intenţiile reale ale altor persoane sau mesajele transmise de propriul nostru corp!