Confidenţialitate

Rădulescu, despre condamnarea colegului Dragnea: Este o execuție!

Deputatul social-democrat Cătălin Rădulescu califică drept “o execuție clară” condamnarea a lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

„Deci în primul rând încercăm să trecem peste șocul ăsta care sigur nu e, e o chestie care ne-a dat peste cap peste toți pentru că nu ne așteptam, mai ales când au fost toți achitați pe bandă rulantă ca președintele PSD să fie condamnat. Pe bandă rulantă toți cei care au fost în dosarul președintelui Dragnea au fost achitați pe bandă rulantă, singurul care a fost condamnat este președintele Dragnea. Este o execuție clară a președintelui așa cum s-a întâmplat și cu Adrian Năstase, mesajul acestui președinte al țării a fost transmis clar că hoții trebuie să intre în pușcărie și așa mai departe, s-a înțeles și toată lumea a văzut numai dumneavoastră, la nivel internațional cum se fac execuțiile în România. Asta este, s-a dorit ca să se întoarcă în anii ’50 ne-am întors în anii ’50”, a declarat Cătălin Rădulescu la Digi 24.

Întrebat de ce ar mai fi fost nevoi de “o execuție” după rezultatul alegerilor europarlamentare, social-democratul a răspuns: „Pentru că așa a vrut și așa vor și sistemul paralel nenorocit în care am funcționat 5-6 ani de zile și președintele Iohannis”.

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

Magistrații Instanței Supreme au decis menținerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în cazul președintelui PSD Liviu Dragnea. Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.