Confidenţialitate

Radu Mazăre vrea să se căsătorească în închisoare pe 10 iulie

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, vrea să se căsătorească cu iubita sa pe data de 10 iulie, așteptând în acest sens un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele, a precizat, pentru MEDIAFAX, fratele fostului edil, Mihai Mazăre.

Fratele fostului edil, Mihai Mazăre, a precizat pentru MEDIAFAX că Radu Mazăre vrea să se căsătorească cu iubita sa, Roxana Mihalache, pe data de 10 iulie, așteptând în acest sens un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele.

Avocata fostului edil a mers marți la primărie pentru a rezerva data, însă actele trebuie depuse de unul dintre soți, așa că va reveni alături de Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazăre, care se întoarce miercuri în țară.

“Pentru 10 iulie. Nu o face de ziua lui, după ziua lui. Ca să iasă și analizele, și certificatele și la medicul de familie…Este o procedură destul de complexă. Eu doar am venit să fac rezervarea, să vorbesc cu domnul primar,. să prezint cererile de la penitenciar, pe care le-am văzut aprobate și urmând să vin cu Roxana, că trebuie să fie ori el, ori ea. Cum el nu poate, o așteptăm pe ea”, a declarat marți, Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, la ieșirea de la sediul Primăriei Sectorului 5.

Inițial, fostul edil a vrut să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când împlinește și 51 de ani, dar acest lucru nu va fi posibil.

Potrivit legii, numărul maxim de persoane care pot participa la un astfel de eveniment este de 10. „Familiile și atât. Și nu ajung toți membrii doritori”, a mai spus, pentru MEDIAFAX, fratele fostului primar.

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanței să rămână tot în această unitate de detenție, în regim închis, până în anul 2021.