Confidenţialitate

Radu Mazăre le-ar fi cerut șefilor Neptun TV să-i laude tunsoarea – referat procurori

Apar noi informații din dosarul în care Radu Mazăre a fost arestat preventiv.

Potrivit unor interceptări depuse la dosar, primarul suspendat al Constanței le spunea șefilor televiziunii Neptun TV ce știri să difuzeze despre el.

Între altele, le cerea să-i laude…tunsoarea, să-i evidențieze calitățile de schior și să prezinte acțiunile desfășurate în calitate de edil.

 

Printre probele aduse de procurori în instanţă se află şi mai multe interceptări în care edilul le-ar da indicații şefilor televiziunii Neptun TV, unde a fost acţionar.

. „Pune reporterul să spună că eu… Mazăre… se bate şi vrea să scadă preţul gigacaloriei. …și poţi să dai imagini când m-ai filmat la bătrâni” – se arată în referatul procurorilor.

Radu Mazăre ar fi ordonat cA postul de televiziunie să-i pună tunsoarea în valoare când difuzează imagini cu el, iar cu altă ocazie ar fi cerut un reportaj pe tema calităţilor sale de schior.

Pe de altă parte, anchetatorii susțin că primarul suspendat al Constanței a colaborat cu ei, însă doar pe jumătate. A recunoscut că a avut un cont deschis în Israel, dar nu a vorbit și despre câți bani ar fi depozitați acolo.

Amintim, Înalta Curte a prelungit arestul preventiv pentru Radu Mazăre cu încă 30 de zile, în dosarul în care este acuzat că a luat mită 9 milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii.