Confidenţialitate

Radu Beligan, Maia Morgenstern şi Marius Bodochi repetă pentru “Nemuritorul”

Radu Beligan, Maia Morgenstern şi Marius Bodochi repetă intens în aceste zile alături de ceilalţi colegi de distribuţie, sub bagheta regizorului Dan Tudor, pentru spectacolul “Nemuritorul”, ce va fi pus în scenă pentru prima oară la Palatul Naţional al Copiilor pe 21 aprilie.

În piesa “Nemuritorul”, Marius, un domn tomnatic cu posibilități materiale, cumpără, pentru el și viitoarea sa soție, Izabela, o croazieră foarte scumpă în jurul lumii. Dar, pentru că Izabela îl părăsește înainte de nuntă, iar biletele sunt nominale și nerambursabile, Marius ajunge în situaţia inedită de a căut o altă femeie care să îl însoțească în această călătorie – cu condiția ca ea să poarte același nume cu fosta logodnică.

Întâmplarea face ca peste anunțul lui să dea Felix, un cercetător vârstnic, plictisit de lungul să mariaj, cu Izabela, o casnică amatoare de telenovele.

Tentat de posibilitatea de a rămâne câteva luni singur, Felix reușește, prin câteva manevre mârșave, să-și convingă soția să plece în călătorie cu necunoscutul care, la rândul lui, crede că va fi însoțit de o femeie tânără și atrăgătoare.

Ceea ce Felix nu are cum să știe, însă, este că Marius, deprimat de insuccesele lui amoroase, nu este complet dezinteresat, ci intențioanează să se sinucidă împreună cu noua lui parteneră de voiaj, cu sau fără acordul acesteia. De aici decurg o serie de întâmplări şi situaţii pline de haz şi neprevăzut pe care spectatorii le vor descoperi pe 21 aprilie la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor.

Distribuţia completă este următoarea: Radu Beligan, Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Ana Maria Lazar, Raluca Straia, Ramona Olteanu, Adriana Guluţanu. Iar regia spectacolului este semnată de Dan Tudor.

Biletele sunt deja disponibile la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe  startickets.ro, bilete.ro, si blt.ro