Rabla pentru electrocasnice va primi 20 de milioane de lei

20 de milioane de lei – acesta va fi bugetul total alocat programului Rabla pentru electrocasnice.

Ecobonusurile – a căror valoare nominală nu a fost anunțată – vor putea fi accesate atât de persoanele fizice cât și de cele juridice.

Pot fi achizitionate numai aceleasi tip de produse care au fost date la Rabla, spune Ministrul Mediuluil Grațiela Gavrilescu.

„Cred că în felul acesta vom scăpa din propriile noastre magazii, frigiderele foarte vechi, de aragazele foarte vechi sau aerele condiționate . Va fi și pentru instituțiile publice. Trebuie spus că acest voucher nu va putea fi folosit pentru a cumpăra alte produse decât cele vechi, pe care le predai. Ele vor avea probabil un antet care să spună exact pentru ce trebuie să-l folosești. ”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Primăria Municipiului București a menționat într-un comunicat de presă că pentru punerea in aplicare a acestui program este necesara elaborarea unui regulament, document care este in prezent in lucru la Directiile de specialitate din cadrul Primariei Capitalei si care va fi definitivat in cel mai scurt timp.

„Dupa finalizarea Regulamentului, care va contine toate conditiile de acordare a voucherelor, acesta va fi adus la cunostinta publicului prin postarea pe site-ul www.pmb.ro si afisarea la Registratura Primariei Municipiului Bucuresti. Subliniem faptul ca nu se pot face inscrieri in avans in acest program, iar solicitarile primite din partea cetatenilor legate de conditiile de desfasurare a Programului se pot solutiona numai dupa aprobarea si publicarea Regulamentului pentru punerea in aplicare a programului” – se mai spune în comunicat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS