Confidenţialitate

Rabla pentru Electrocasnice, etapa a II-a, începe luni. Valoarea voucherelor pentru laptopuri și tablete | AUDIO

A doua etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice începe luni. Este etapa în care puteți obține vouchere pentru achiziția de laptopuri sau tablete noi cu condiția să predați unele vechi.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Înscrierile pentru obținerea voucherelor încep la ora 10:00, luni. Cei interesați trebuie să acceseze site-ul electrocasnice.afm.ro, unde își creează un cont de utilizator și încarcă anumite documente: o copie după actul de identitate și o declarație pe propria răspundere că vor preda un echipament electrocasnic vechi atunci când cumpără unul nou.

Valoarea voucherelor pentru laptopuri și tablete

Cei care au un laptop vechi pot primi un voucher de 500 de lei pe care să-l folosească la achiziția unui laptop nou, iar pentru cei care dețin tablete uzate, valoarea tichetului este de 300 de lei.

Pentru această etapă, Administrația Fondului pentru Mediu a alocat 10 milioane de lei, iar selecția voucherelor se face până pe 16 decembrie sau până la epuizarea bugetului.

Lista beneficiarilor va fi publicată pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu. Cu voucherul obținut, oamenii vor merge la unul dintre magazinele înscrise în programul Rabla pentru Electrocasnice, unde își pot cumpăra echipamentul dorit. Cei care au obținut deja un voucher în prima etapă nu mai pot solicita anul acesta un nou tichet.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Publicitatea pentru cazinouri, jocuri de noroc sau pariuri ar putea fi interzisă. Aproape 80 de parlamentari au semnat un proiect în acest sens | AUDIO