Confidenţialitate

Putin, lăsat să aștepte în picioare sosirea lui Erdoğan. Reacția președintelui Rusiei, surprinsă de cameramani | VIDEO

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a fost lăsat singur în camera cu reporteri în timp ce îl aștepta pe președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan. O filmare care a ajuns în social media arată cum Vladimir Putin stă în picioare în fața reporterilor și cameramanilor și îl așteaptă pe președintele Turciei. Putin se leagănă de pe un picior pe celălalt și din când în când mai aruncă priviri reporterilor din sală.

A fost neobișnuit pentru președintele Rusiei, Vladimir Putin, care este cunoscut pentru obiceiul de a-i lăsa pe liderii mondiali să-l aștepte atunci când vin pentru discuții cu Kremlinul, scrie The Guardian.

Unele voci au afirmat că gestul făcut de Erdoğan nu face decât să fie un răspuns pentru Putin care, la întâlnirea din 2020 de la Moscova, l-a lăsat pe președintele Turciei să aștepte foarte mult timp în picioare până la întrevedere.

Joyce Karam, corespondent senior pentru publicația National News, a comentat momentul pe pagina sa de Twitter afirmând: „Acele 50 de secunde în care Erdoğan l-a făcut pe Putin să aștepte descumpănit în fața camerelor spun multe despre schimbările care au avut loc după Ucraina”.

 

Sursa foto: Captura foto / The Guardian

Citește și: Olena Zelenska, soția președintelui Ucrainei, în vizită în SUA. Se va întâlni cu Jill Biden pentru a vorbi despre ajutorarea ucrainenilor