Confidenţialitate

Psihologia Relațiilor, cu Gáspár György | Intimitatea în cuplu. Cum și când funcționează terapia de cuplu | AUDIO

Indiferent că este vorba despre relația de cuplu, relațiile de prietenie sau cele cu colegii de serviciu – este greu de menținut o relație intimă în care apar diferențe de opinii, păreri contradictori sau viziuni opuse.

Cu siguranță relațiile noastre interpersonale ar fi mult mai blânde și mai ușor de menținut, dacă toată lumea ar simți, gândi și acționa la fel ca noi.

Credința că există o perspectivă corectă asupra realității și că aceea de regulă ne aparține, ne duce la convingerea că cineva are dreptate și cineva greșește, ceea ce, dacă e să fim sinceri cu noi reprezintă o parte din natura minții umane. Dar întrebarea cheie este cum învățăm să trăim cu această realitate, în așa fel încât să nu producem prea multe daune relaționale?

În întâlnirea din această săptămână, psihologul Gáspár György vorbește despre intimitatea în cuplu și despre cum se pot defini limitele într-o relație:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Luni seara, de la ora 20, pe frecvențele Europa FM avem întâlnire, la Psihologia Relațiilor, cu psihologul Gáspár György, care răspunde întrebărilor primite de la voi prin WhatsApp la 0728.111.222 și discută despre subiectele sensibile care apar în viețile noastre.

FOTO: Callum Shaw / Unsplash