Prosperitatea
Sărăcia este o boală mentală, pentru că este generată de o minte impregnată de nevoi, de nefericire, de frustrări, de frici cu toptanul, de necredință, de neputință, de negații. Nimic și nimeni nu te condamnă să fii sărac pentru tot restul vieții.
1. Dorește-ți sincer să trăiești abundența financiară și material.
2. Conștientizează și elimină afirmațiile sau jurămintele făcute de-alungul vieții în ceea ce privește banii.
3. Înlocuiește-le cu ‘merit să trăiesc în confort financiar și material. Sunt pregătit să trăiesc astfel’.
4. Înconjoară-te de oameni care au reușit în privința aceasta și care au încetat să se centreze pe ceea ce le lipsește sau pe nevoi neîmplinite.
5. Muncește pentru prosperitatea ta și încetează să-ți mai jelești neputința sau să dai vina pe o realitate sau alta.
6. Învață să pui deoparte, măcar un mic procent din ceea ce câștigi.
7. Spune NU împrumuturilor de orice fel.
8. Dăruiește și altora măcar puțin din ceea ce îți prisosește. Darul ți se va întoarce întreit când nici nu te aștepți, de unde nu te aștepți.
9. Nu te gândi la banii care îți lipsesc sau care se împuținează, imaginează-ți cum îi poți investi, cum îi poți înmulți, cum îi poți cheltui.
10. Fixează-ți țelurile prosperității. Banii aduc fericirea, dacă nu sunt sursa de putere și control, ci surse de cunoaștere, de dezvoltare personal și spiritual, de ajutor pentru cei care nu știu să folosească încă undița ca să prindă peștii.
11 Bucură-te de prosperitate. Ai acest drept! Este un drept universal al fiecărui om și nu tine de karma, de un destin implacabil, ci de credință, de dorință, de cunoaștere și de acțiune.