Confidenţialitate

PSD, atac la adresa lui Nicușor Dan: „Să vină cu soluții la crizele pe care le-a provocat, nu să găsească vinovați”

Partidul Social Democrat a reacționat, vineri, după ce Nicușor Dan a cerut partidului de stânga să vină cu o reacție clară ca urmare a grevei șoferilor STB, care fac parte din sindicatul condus de un consilier general PSD.

„Nicușor Dan trebuie să vină cu soluții la crizele pe care le-a provocat, nu să găsească vinovați iluzorii pentru a-și salva pielea”, răspunde PSD, vineri, printr-un comunicat de presă.

Partidul Social Democrat spune că Nicușor Dan ar trebui să rezolve problemele grave provocate „de propria sa incompetență și să înceteze să arunce vinovății în stânga și dreapta”.

„Nicușor Dan nu-i mai poate păcăli din nou pe bucureșteni! După un an și jumătate de la învestire nu are nicio scuză, este primar și are majoritate în Consiliul General. În loc să inventeze vinovății iluzorii, atunci când nu este concentrat pe angajările de la propriul cabinet, Nicușor Dan trebuie să rezolve urgent problemele grave din București, atât criza sistemului de termoficare, cât și conflictul de muncă de la Societatea de Transport București”, a transmis PSD, prin biroul de presă.

Social-democrații îi mai transmit edilului general că „singurul partid căruia poate să-i dea ordine este USR – partidul pe care l-a înființat și care îi este complice la tot dezastrul pe care l-a creat în Capitală.”

„Totodată, în loc de a provoca dispute politice, Nicușor Dan ar trebui să fie mai preocupat de ceea ce va răspunde în fața bucureștenilor și, mai nou, în fața procurorilor, pentru toate deciziile aberante sau ilegale pe care le-a luat în calitate de primar general”, mai notează PSD în comunicatul transmis vineri.

Între timp, șoferii STB sunt în grevă pentru a doua și cer demiterea directorului general al companiei.

Autor: Narcis Roșioru

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Greva STB: Directorul companiei acceptă negocierea contractului colectiv, dacă șoferii intră pe traseu | AUDIO