PSD a strâns 233 de semnături pentru susținerea lui Remus Pricopie

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, spune că formațiunea a strâns 233 de semnături de la senatori și deputați, pentru susținerea lui Remus Pricopie, propus pentru a fi desemnat premier.

”Avem numărul minim de 233 semnături, deci avem majoritate și după întâlnirea cu președintele vom vedea ce decizii vom lua în continuare. Așa cum zice președintele, vom lua deciziile și noi. Sunt colegi neafiliați și reprezentanții minorităților naționale”, a declarat Paul Stănescu.

El a mai spus că numele lui Remus Pricopie ”s-a desprins din discuțiile pe care le-am avut cu toții”.

”Sigur, s-au vehiculat mai multe nume și la final concluzia a fost Remus Pricopie. Nu a venit cineva cu propunerea”, a precizat Stănescu, care admite că nu toți parlamentarii social-democrați îl agreează pe Remus Pricopie

PSD și Pro România îl susțin pe rectorul Remus Pricopie pentru funcția de premier, a anunțat Marcel Ciolacu, ieri, în Parlament.

Remus Pricopie a fost ales în decembrie 2019 în funcția de rector al SNSPA cu un scor de 88,16% din voturile exprimate, acesta obținând un nou mandat la conducerea instituției.

Pricopie se află la al doilea mantat de rector al SNSPA, iar în perioadele 2005-2007 și 2008-2012 a fost decan al instituției. Klaus Iohannis i-a acordat, în 2019, Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS