Proiectul inedit al unui fotograf român a uimit SUA. Prinț și cerșetor

Proiectul fotografului român stabilit în Statele Unite ale Americii îi ajută pe oamenii străzii să vadă cum ar fi arătat dacă destinul le acorda o şansă.

Horia Manolache a realizat un proiect inedit. El a ascultat poveştile persoanelor fără adăpost şi i-a fotografiat îmbrăcaţi în hainele corespunzătoare jobului pe care şi l-ar fi dorit, dacă destinul lor ar fi fost altul.

Fotograful Horia Manolache trăieşte în San Francisco. Imaginile surprinse de el în proiectul „Prinţ şi cerşetor” au ajuns virale pe internet şi fiind preluate de mai multe site-uri din străinătate, printre care Huffington Post.

Atunci când tânărul român a ajuns în metropola californiană, primul lucru pe care l-a observat a fost numărul crescut al populaţiei fără adăpost.

Acesta a început să se întrebe ce i-a adus pe aceşti oameni aici şi cum ar fi fost viaţa lor dacă au fi avut posibilitaea să-şi urmeze visurile.

Aşa au început să-i vină în minte idei care au dus la realizarea proiectului “Prinţ şi cerşetor”. După ce a surprins imagini cu persoane fără adăpost din San Francisco, fotograful român a creat o serie de diptice în care apăreau subiecţii în prezent şi imaginea lor în haine corespunzătoare jobului pe care şi l-ar fi dorit, dacă destinul le-ar fi acordat această şansă, scrie Huffington Post.

poza-2

poza-3

poza-4

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS