Confidenţialitate

Programul “Litoralul pentru toţi”, la start

Programul ”Litoralul pentru toţi” ia startul vineri, urmând să se desfășoare până pe 20 iunie.

Peste 50 de hoteluri din toate staţiunile de la malul Mării Negre oferă 4.000 de locuri de cazare.

“Românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc cu tarife pornind de la 40 de lei pe noapte prin programul ‘Litoralul pentru toţi’, care se desfăşoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Până în prezent, un număr de 54 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc al Mării Neagre vor participa la acest program, punând la dispoziţia turiştilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte”, potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru toţi” sunt cu până la 65% mai reduse faţă de cele din vârf de sezon.

Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât şi prin intermediul agenţiilor de turism.

O noapte de cazare începe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun si costă 80 lei/noapte pentru 2 persoane. În schimb, în staţiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plăti pentru un sejur de minim 5 nopţi, care include cazare cu servicii de masă ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte. Turiştii care vor să se cazeze în staţiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopţi.

Ajuns la a 38-a ediție, “Litoralul pentru toţi” este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, anume de patronatele hoteliere.